Δώσε Αγάπη Στη Ζωή Σου!Μπορούμε να δημιουργήσουμε το αίσθημα της αγάπης, όποτε θέλουμε. Αισθανόμαστε χαρά, όταν δίνουμε και παίρνουμε αγάπη.

Το αίσθημα της αγάπης είναι διαφορετικό από το αίσθημα της χαράς, που έρχεται και φεύγει. Η αγάπη μπορεί να μείνει για όσο διάστημα είναι ευπρόσδεκτη, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Δεν αναφέρομαι στη ρομαντική αγάπη. Αυτό είναι κάτι απλό, πιο προσιτό,και ίσως αναμενόμενο, από την πολυπλοκότητα της διατήρηση μιας στενής σχέσης.
Με την πρακτική, μπορούμε να δημιουργήσουμε το αίσθημα της αγάπης, όταν την επιλέγουμε συνειδητά και με επίγνωση. Με την πληρότητας αυτής της εμπειρίας, αισθανόμαστε τη σωματική και συναισθηματική αλλαγή.
Η απλή αγάπη γίνεται αισθητή, με τη φροντίδα, την ευγένεια, τη σύνδεση, την εκτίμηση της ομορφιάς, και του συναισθηματικού πλούτου. Οι αποθηκευμένες μνήμες, έρχονται στην επιφάνεια όταν τις χρειαζόμαστε.
Πώς μπορείτε με απλά βήματα να αυξήσετε την αγάπη στη ζωή μας και να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη;
* Να είστε σε ετοιμότητα.
Χαλαρώσει το σώμα απο την ένταση, και το σφίξιμο που αισθάνεστε. Επιβραδύνετε την αναπνοή και τις σκέψεις σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απεικονίσει μια εμπειρία ενεργειακής αγάπης στη ζωή σας, με την Θεία επικοινωνία (προσευχή), με τη μουσική, τα παιδιά, κάποιες όμορφες αναμνήσεις απο ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.
Ξαναζωντανέψετε τις μυρωδιές, τους ήχους, τη γεύση. Φέρτε στο μυαλό και την καρδιά σας μια αγαπημένη μνήμη, που σας παρηγόρησε σε μια ώρα ανάγκης, τις στιγμές που περάσατε με έναν νέο φίλο, και θα αναγνωρίσετε αμέσως πώς έχετε κάνει τη διαφορά για όποιο θέμα σας απασχολεί στο παρόν . Κρατήστε τις αναμνήσεις στην καρδιά και το μυαλό όλη την ημέρα,και αντικαταστήστε την ανησυχία με ανατρεπτικές σκέψεις.
* Επικεντρωθείτε στις καλύτερες στιγμές της κάθε ημέρας.
Κρατήστε πατημένο το κουμπί στις καλές εμπειρίες, και μοιραστείτε τις ιστορίες με όσους έρχεστε σε επαφή. Δημιουργήστε καλές στιγμές από την ησυχία δίνοντας προσοχή στα θετικά σημεία. Όπου κι αν βρίσκεστε σταματήστε και παρατηρείστε τη φύση, ή τους γύρω σας ,και τραβήξετε μια φωτογραφία.
*Συνδεθείτε με τους καθημερινούς ανθρώπους που έχετε επαφή.
Ένα χαμόγελο, μια ματιά, ένα άγγιγμα δίνει φως στη συνομιλία, και τη σύνδεση με το άλλο άτομο. Μοιράζοντας ένα κομμάτι του εαυτού σας -κρατώντας τα όρια - μπορεί να έχει τεράστια διαφορά στην καθημερινή ρουτίνα της ημέρα σας. Δίνοντας αγάπη στους άλλους σας δίνει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, όταν δεν καταλαβαίνετε τις προθέσεις των άλλων.
Ακούστε με προσοχή τον συνομιλητή σας, και βάλτε το στην άκρη του μυαλού σας. Ανατρέξτε αργότερα στην ατζέντα σας για να επεξεργαστείτε και να αξιολογήσετε καλύτερα ότι είδατε και ακούσατε. Η πολιτική των σχέσεων και συναισθημάτων, έχουν πάντα κέντρο βάρους τον άνθρωπο, και γίνονται λιγότερο σημαντικά όταν όλα γίνονται μηχανικά, χωρίς το κίνητρο της αγάπης.
Να είστε συγκεκριμένοι στο λόγο σας. Κρατήστε αρχείο σε ότι σας ενδιαφέρει και αγαπάτε απο το χώρο εργασίας,τις συνομιλίες συναδέλφων, φίλων, και της οικογένειάς σας. Αγνοήστε αυτό που σας ενοχλεί, αν δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Ο νόμος της έλξης φέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε αυτά που μπορείτε να διαχειριστείτε.
Όταν αισθάνεστε αδύναμοι, δώστε προτεραιότητα σε μια άλλη ανάγκη. Να είστε γενναιόδωροι και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Επικεντρωθείτε ταυτόχρονα στην φροντίδα του εαυτού σας γεμίζοντας μπαταρίες, δίνοντας ενέργεια στους άλλους όταν χρειάζεται. Μην συγχέετε αυτή σας την ανάγκη με την πολυτέλεια, και το καταστροφικό συναίσθημα του εγωισμού.
Να δίνετε όσο το δυνατόν περισσότερη φροντίδα στους άλλους, εκτός απο τις περιπτώσεις που κρίνετε ότι απαιτείται το "Όχι".
Λέγοντας ναι στη ζωή δημιουργούμε τη δυνατότητα και τη δυναμική, για νέες εμπειρίες, φίλους, ή να δοκιμάσουμε κάτι που πάντα θέλαμε να κάνουμε. Ζήστε χωρίς το φόβο, απλοποιώντας τη ζωής σας καθαρίζοντας το χώρο του σπιτιού και της ψυχής σας απο ότι δεν χρειάζεται, και δεν σας οφελούν. Κάντε χώρο για τα καλύτερα που σκέφτεστε να κάνετε .
Διαβάστε βιβλία που μιλούν στην καρδιά σας και χρησιμοποιήστε τη γνώση για να απογειώσετε τον εαυτό σας. Αξιολογήστε και κρίνετε τα θετικά σας χαρίσματα χωρίς αμφιβολίες για την ικανότητά σας. Αυτό θα προσελκύσει τους στόχους σας, δίνοντάς σας αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε πώς φαίνεται ο κόσμος που σας περιβάλλει με τα δικά σας μάτια, διατηρώντας πάντα τις αρχές αυτοπροστασίας.
Ζουμε μέσα σε ένα περιορισμένο χώρο. Όσο φυσικό κι αν μας φαίνεται λόγω συνήθειας, πολλές φορές το μυαλό ασυναίσθητα αντιδρά, και το σώμα δεν συνεργάζεται. Αγαπήστε το σώμα σας που είναι το όχημα της ψυχής και του πνεύματος. Γελάστε, ασκηθείτε, και βρείτε τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σας ακούγοντας την εσωτερική φωνή που σας παροτρύνει στην αγάπη.

Πηγή: http://www.el.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :