Οι selfie αποκαλύπτουν το μέλλον της σχέσης


Η ειδικός σε θέματα σχέσεων και συγγραφέας Tracey Cox υποστηρίζει πως η γλώσσα του σώματος είναι τόσο ισχυρή που απλά και μόνο κοιτάζοντας τις φωτογραφίες με τον σύντροφό σου (ή κάποιου άλλου ζευγαριού) μπορείς να καταλάβεις αν όλα πάνε καλά ή όχι.
Αν, λοιπόν, έχεις στο κινητό σου πολλές φωτογραφίες με το φίλο σου, ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να βγάλεις κάποια σημαντικά συμπεράσματα σχετικά με το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου.

Βήμα 1
Σύλλεξε τις φωτογραφίες σας. Αν είσαι ερωτευμένη και είσαι μαζί του για λίγες καιρό, τότε σίγουρα θα της έχει βάλει σε ένα ξεχωριστό φάκελο. Αν πάλι είστε μαζί χρόνια διάλεξε μία φωτογραφία κάθε τρεις με έξι μήνες.

Βήμα 2
Παρατήρησε τις φωτογραφίες χρονολογικά και σύγκρινε τις πόζες. Το πόσο κοντά ήσασταν στις φωτογραφίες παλιά και πόσο είστε τώρα, τις εκφράσεις του προσώπου, την ψυχολογία. Αν υπήρξε κάποιο τρανταχτό συμβάν (μεγάλος τσακωμός), τότε χώρισε τις φωτογραφίες στο πριν και το μετά και παρατήρησε τα ίδια πράγματα.

Βήμα 3
Διάλεξε την αγαπημένη σου φωτογραφία (από την περίοδο που ήσασταν σφόρδα ερωτευμένοι) και αυτή που σου αρέσει λιγότερο.

Βήμα 4
Την επόμενη φορά που θα έρθετε κοντά ο ένας με τον άλλον, δείξε του τις δύο αυτές φωτογραφίες και εξήγησέ του το πείραμα. Μπορείτε να συζητήσετε γι΄αυτό, μιας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γνωρίζετε ποια σημεία στη σχέση σας χρειάζονται βελτίωση.

Πηγή: http://www.ekriti.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :