Γιατί δεν πρέπει να πετάτε το νερό που έχετε βράσει το ρύζι!


Περισσότερη ενέργεια, υγιέστερο δέρμα και λαμπερά μαλλιά, είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που έχετε, χρησιμοποιώντας αυτή τη παλιά κινέζικη συνταγή που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Ιατρικά πλεονεκτήματα:


  • δίνει ενέργεια
  • σταματά την γαστρεντερίτιδα
  • ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση
  • ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος
  • σταματά και θεραπεύει δυσκοιλιότητα


Καλλυντικά πλεονεκτήματα:


  • πλένοντας το πρόσωπό σας με αυτό το νερό, μαλακώνει το δέρμα
  • είναι τονωτικό
  • μειώνει τους πόρους του δέρματος
  • κάνει τα μαλλιά λαμπερά και υγιέστερα


Συνταγή:

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι το νερό στο οποίο το ρύζι βράζεται, και το νερό στο οποίο ξεπλύθηκε είναι το ίδιο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό το νερό θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί, αλλά δεν θα πάρετε ό, τι χρειάζεστε, επειδή το νερό που έχετε βράσει το ρύζι γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο:

  • Βράζουμε το ρύζι σε περισσότερη ποσότητα νερού από το συνηθισμένο. Το σουρώνουμε και πιέζουμε το βρασμένο ρύζι για να φύγει όλο το νερό.

Μπορείτε να το πιείτε ζεστό ή αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για τα μαλλιά ή την περιποίηση της επιδερμίδας σας.Θα έχετε ένα αψεγάδιαστο δέρμα χρησιμοποιώντας μόνο αυτά τα δύο φθηνά υλικά: ρύζι και νερό.
Αν επιλέξετε να το πιείτε, το καλύτερο είναι να το πάρετε με άδειο στομάχι, πριν από το γεύμα.


Πηγή:http://www.ekriti.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :