Ποιες είναι οι τροφές - "γροθιά" σε πάσης φύσεως καρκίνους;


Θεωρούνται ότι είναι τροφές που φημίζονται για τις αντιοξειδωτικές τους δράσεις.

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μάθουμε ότι έχουμε νοσήσει από κάποια μορφή καρκίνου για να ξεκινήσουμε και την ανάλογη θεραπεία, καθώς είναι γνωστό πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Έτσι λοιπόν καλό είναι να ακολουθούμε πιστά την κατανάλωση των παρακάτω τροφών που καταπολεμούν κάθε είδους καρκινικά κύτταρα και μηδενίζουν τις πιθανότητες εμφάνισης άλλων ιογενών νοσημάτων.

Αυτή είναι η λίστα των τροφίμων που προτείνει ότι πρέπει να τρώμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο καρκίνου:

Ρόδι
Πράσινο τσάι
Κουρκουμάς
Καφές
Ντομάτες
Αυγό και ψωμί ολικής
Μπρόκολο και λάχανο
Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες
Κόκκινο κρασί με μέτρο

Πηγή: http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/8774-liakonews-gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :